INTEGRITET

Kinas Baowu Australia Hardey jernmalmprojekt forventes at genstarte med en årlig produktion på 40 millioner tons!
Den 23. december var China Baowu Iron and Steel Groups første "Company Day".Ved ceremonistedet gjorde Hardey jernmalmprojektet i Australien ledet af Baowu Resources banebrydende fremskridt og fuldførte "sky-signeringen".Denne underskrivelse betyder, at jernmalmprojektet med en årlig produktion på 40 millioner tons forventes at blive genstartet, og China Baowu forventes at opnå en stabil og højkvalitetskilde til import af jernmalm.
Hardey-forekomsten er den højeste kvalitet jernmalm-depot i Australiens Premium Iron Ore Project (API), med et jernmalmindhold på mere end 60 %, der overstiger 150 millioner tons.Direct Shipment Iron Ore (DSO)-projektet udviklet af Aquila, et datterselskab af Baowu Resources, i samarbejde med andre joint ventures og Hancock, den fjerdestørste jernmalmproducent i Australien.China Baowu Iron and Steel Group ejer faktisk et højkvalitets jernmalmprojekt (API)'s 42,5%, dets udvikling er af stor betydning for Kinas Baowu jernmalm internationale ressourcegarantistrategi.
Projektet er et langsigtet projekt, der involverer miner, havne ogjernbaneprojekter.De oprindelige planlagte udviklingsomkostninger var 7,4 milliarder USD og den planlagte årlige produktion på 40 millioner tons.
I maj 2014 havde Baosteel et akut behov for at skaffe nye jernmalmressourcer, og sammen med Australiens største jernbaneoperatør, Aurizon, købte han Aquila for A$1,4 milliarder og erhvervede derved 50 % af aktierne i Australiens højkvalitetsjernmalmprojekt (API).De resterende aktier var ejet af sydkoreanske stålgiganter.Pohang Iron and Steel (POSCO) og investeringsinstituttet AMCI holder.
På det tidspunkt var benchmark-jernmalmprisen tæt på 103 USD pr. ton.Men de gode tider er ikke lange.Med udvidelsen af ​​topminearbejdere i Australien og Brasilien og faldet i kinesisk efterspørgsel er den globale jernmalmforsyning overskud, og jernmalmpriserne "flyver ned".
I maj 2015 annoncerede relevante partnere som Baosteel Group, Pohang Steel, AMCI og Aurizon, at de ville udskyde beslutningen om at fremme projektet til udgangen af ​​2016.

zhanzhi industry news
Den 11. december 2015 nåede prisen på jernmalm med en kvalitet på 62 % og en destination i Qingdao et lavpunkt på 38,30 USD, et rekordlavt niveau siden de daglige noteringsdata i maj 2009. Operatøren annoncerede direkte muligheden for at stoppe projekt.Seksuelt forskningsarbejde skyldes dårlige markedsforhold og usikre fremtidige udbuds- og efterspørgselsforhold.
Indtil videre har projektet været i bero.
Ifølge rapporter i udenlandske medier underskrev Australiens fjerdestørste jernmalmproducent Hancock og Kinas Baowu joint venture en aftale om at eksportere jernmalm fra Hardey-projektet gennem Roy Hill-jernbanen og havnen.Der er ingen grund til at bygge nye havne og jernbaner, og udviklingen af ​​Australiens højkvalitetsjernmalmprojekt (API) har også fjernet den største hindring, og udvikling er sat på dagsordenen.
Ifølge udenlandske mediers rapporter forventes den første malm af Hardey-projektet at blive afsendt i 2023. Men med fremskridtene af projekter som Simandou Iron Mine har Kina allerede billigere alternativer, og dets produktionsskala kan nu blive reduceret.
Men under alle omstændigheder vil starten på Hardey-projektet endnu en gang styrke Baowus og Kinas stålindustrikædes stemme og forbedre mit lands garantikapacitet for jernmalmressourcer.
I de seneste år har Baowu Group gennem løbende fusioner og omorganiseringer fortsat med at berige reserverne af jernmalmressourcer, især med hensyn til oversøiske ressourcer.
I Australien etablerede Baosteel Group før omorganiseringen Baoruiji Iron Ore Joint Venture med Hamersley Iron Ore Co., Ltd. i Australien i 2002. Projektet blev sat i drift i 2004 og vil blive sat i drift hvert år for næste 20 år.Eksporterede 10 millioner tons jernmalm til Baosteel Group;i 2007 samarbejdede Baosteel med det australske jernmalmfirma FMG for at udforske magnetitressourcerne i Glacier Valley med reserver på 1 milliard tons;i 2009 erhvervede det 15% af aktierne i det australske mineselskab Aquila Resources, og blev dets næststørste aktionær;i juni 2012 etablerede det Iron Bridge med FMG og fusionerede to mineinteresser i jernmalmprojekter i Australien.Baosteel Group tegnede sig for 88% af aktierne;jernmalmen fra Hardey-projektet blev i 2014 købt i...
Baowu Group erhvervede Chana Iron Mine, Zhongxi Iron Mine og andre ressourcer i Australien gennem købet af Sinosteel;købte Maanshan Iron and Steel og Wuhan Iron and Steel, og erhvervede det australske Willara Iron Mine joint venture osv...
I Afrika planlægger Baowu Group at bygge Simandou jernmalm (Simandou) i Guinea, Afrika.De samlede reserver af Simandou jernmalm overstiger 10 milliarder tons, og den gennemsnitlige jernmalmkvalitet er 65%.Udvindet jernmalm med de største reserver og den højeste malmkvalitet.
Samtidig udforsker Baoyu Liberia, et joint venture etableret af Baosteel Resources (50,1%), Henan International Cooperation Group (CHICO, 40%) og China-Africa Development Fund (9,9%), efterforskning i Liberia.Liberias jernmalmreserver er 4 milliarder til 6,5 milliarder tons (jernindhold 30% til 67%).Det er den næststørste producent og eksportør af jernmalm i Afrika.Det støder op til Sierra Leone og Guinea, Kinas vigtige oversøiske jernmalmbaser.Det forventes at blive endnu en oversøisk base i Kina.
Det kan ses, at Baowu Group gennem sin udvikling i de senere år allerede har indtaget en vigtig position i den globale konkurrence om jernmalmsressourcer og er blevet et af de vigtigste vinduer for Kina til at blive global.

Zhanzhi Industry News


Posttid: 23. december 2021

Send din besked til os:

Skriv din besked her og send den til os